MUZEJ CROATA INSULANUS | Izložba slika Anje Pintar
2364
post-template-default,single,single-post,postid-2364,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Izložba slika Anje Pintar

Anja Pintar je magistrica ekonomije zaljubljena u likovnu umjetnost, koju je počela stvarati prije pet godina. Danas ne ispušta kist iz ruke. Kreativnu stranu sebe otkrila je već u ranom djetinjstvu, no više se posvetila slikanju, a i šivanju, kroz razdoblje korone kada je tražila inspiraciju i mogućnost edukacije putem raznih kanala. Tako je usavršila vještine i znanja, te pronašla stil slikanja u kojem beskrajno uživa. To je upravo apstraktna umjetnost koja joj pruža slobodu izražavanja bojama i reljefnim strukturama kombinacijom različitih materijala, kao što su gips, šljunak, pijesak i slično.
Otvorenje izložbe održati će se u sklopu Sajma cvijeća, u subotu, 27. travnja u 11 sati u Muzeju Grada Preloga. Izložba će se moći razgledati do 16. svibnja.