MUZEJ CROATA INSULANUS | LJETNE RADIONICE U MUZEJU
2159
post-template-default,single,single-post,postid-2159,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

LJETNE RADIONICE U MUZEJU

Preostalo je još nekoliko dana do kraja školske godine i već se razmišlja o praznicima! Kako i gdje provesti praznike? Na ljetnim radionicama u Muzeju Grada Preloga!

Ove godine za sve zainteresirane osnovnoškolce pripremili smo dva ciklusa radionica. U prvom ciklusu kroz radionice će polaznike voditi članice Kreativnih radionica Udruge umirovljenika Prelog koje će vrlo rado svoju kreativnu energiju prenijeti mlađim naraštajima. Vuna, štapići, vata, tkanina, sve vas to čeka u kreativnom procesu koji su osmislile naše iskusne kreativke. Radionice Veliki i mali održati će se u Muzeju Grada Preloga 28. i 29.6. u 10 sati.

Drugi ciklus radionica polaznike će jako razveseliti i nasmijati jer stvaramo karikature. O tome što je karikatura, koji je njezin cilj, kako nastaje i druge zanimljivosti o izradi karikature otkriti će najpoznatiji međimurski karikaturist Damir Novak u Maloj školi karikature u Muzeju Grada Preloga od 4. do 6.7., svaki dan u 10 sati.

Aktivnosti su prigodne za djecu osnovnoškolske dobi, a broj sudionika je ograničen na 15 po radionici. Prijave za radionice su obavezne i traju do 26.06.2023. Sve radionice su besplatne.

Link za prijavu: https://forms.gle/erHcqdVp794wDL7t7

Vidimo se na ljetnim radionicama u Muzeju Grada Preloga!