MUZEJ CROATA INSULANUS | OTKAZANO OTVORENJE IZLOŽBE “ŽENE??? ŽENE!!!”
1038
post-template-default,single,single-post,postid-1038,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

OTKAZANO OTVORENJE IZLOŽBE “ŽENE??? ŽENE!!!”

Poštovani,

temeljem trenutne situacije vezano za korona virus ( COVID 19 ), na preporuku Stožera civilne zaštite Međimurske županije te mjera predostrožnosti u vezi postupanja tijekom epidemije korona virusa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo otkazuje se otvorenje izložbe „Žene??? Žene!!!“.


Izložba „Žene??? Žene!!!“ biti će postavljena kako je planirano od 13. ožujka do 10. travnja 2020. godine, međutim neće imati otvorenje, a razgledati se može u radno vrijeme Muzeja. Također, fotografije izložbe biti će objavljene na službenoj web stranici Muzeja.


Muzej poduzima preventivne mjere u cilju zaštite posjetitelja postavljenim dezinfekcijskim sredstvima na nekoliko mjesta u Muzeju, te uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezanim uz preventivnu zaštitu od korona virusa (COVID-19) postavljenim na vidno označenim mjestima na ulazu i unutar Muzeja.


Hvala na razumijevanju!