MUZEJ CROATA INSULANUS | Samostalna izložba Ana-Marije Kralj “Concept”
946
post-template-default,single,single-post,postid-946,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Samostalna izložba Ana-Marije Kralj “Concept”

Ana-Marija Kralj svoj je profesionalni umjetnički put započela u modnoj industriji te je već tijekom studiranja na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu 2013. godine osnovala brend Kralj i Krajina u partnerstvu s fakultetskom kolegicom Mirjam Krajina. Godinu dana radila je kao dizajnerica u poznatom modnom atelieru Xenia design. Od 2016. dizajnira luksuzni namještaj za Ferrum te stvara metalnu umjetnost pod vlastitim brendom Merien King.

Concept Ana-Marije Kralj donosi presjek njenog umjetničkog stvaralaštva. U svega nekoliko godina, od akademskog obrazovanja do danas, ostvarila se u modnom dizajnu, produkt dizajnu i likovnoj umjetnosti. Intuitivna spontanost radovima Ana-Marije Kralj daje posebni pečat i svrstava je među inovativne umjetnike nove generacije. Velikom ambicioznošću kroči po umjetničkoj sceni, a njezina djela mogu se vidjeti čak u vlastitoj galeriji u Varaždinu, po zvaničnim pseudonimom Merien King (https://www.merienking.com/about.html ).

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe 29.11., u petak, u 19 sati!