MUZEJ CROATA INSULANUS | Škola brzog čitanja
894
post-template-default,single,single-post,postid-894,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Škola brzog čitanja

Što je ŠKOLA BRZOG ČITANJA I MUDROG UČENJA?

BESPLATNA PROMOTIVNA RADIONICA 13.9.2019. u Prelogu u multimedijalnoj dvorani Muzeja.

Želite li svom djetetu ili sebi osigurati efikasnije i funkcionalnije učenje, vladanje tehnikama brzog čitanja, organizacije gradiva i memorijskim tehnikama?
Tehnike brzog čitanja od ove jeseni dostupne su i svim žiteljima Međimurske županije, a nastava će se provoditi u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću.
Škola brzog čitanja i mudrog učenja dobitnik je nagrade za izniman doprinos obrazovanju u regiji.
Program škole je jedinstven i prvi puta se provodi i s djecom školske dobi, po čemu je posebno značajan. Namijenjen je djeci od 3.razreda osnovne škole, srednjoškolcima, studentima i odraslima.
U današnje vrijeme strelovito brzog napretka u svim područjima, jedna od najvažnijih vještina budućnosti svakako će biti sposobnost brzog ovladavanja svim novim i izazovnim zadacima, a Škola djeci i odraslima omogućuje upravo taj vrlo važan segment cjeloživotnog učenja.
Škola se za učenike provodi kroz 6 mjeseci, a za odrasle traje 3 mjeseca. Nastava je organizirana u tri vezana sata vikendom ili kroz tjedan.
Želite li svom djetetu omogućiti 4 puta brze čitanje i 3 puta brže učenje uz znatno bolje razumijevanje i pamćenje, Škola brzog čitanja i mudrog učenja Čakovec mjesto je za Vas.
Želite li i svojim zaposlenicima omogućiti brži napredak i veću efikasnost na radnom mjestu, rado ćemo Vas savjetovati i organizirati edukaciju za odrasle.
Program međunarodne Škole brzog čitanja i mudrog učenja provodit će Studio Žerjav, centar stranih jezika i glazbe, koji je vlasnik licence za naše područje.
Upisi u jesenske grupe su u tijeku, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 098 613 620 i preko e-mail adresa BrzoCitanjeiUcenjeCK@gmail.comili studio.zerjav@gmail.com.

Osigurajte svoje mjesto na promotivnoj radionici 13.9.2019.