MUZEJ CROATA INSULANUS | Briefing za gospodarstvenike “Alati za lakši pristup poslovanju na tržištu EU”
857
post-template-default,single,single-post,postid-857,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Briefing za gospodarstvenike “Alati za lakši pristup poslovanju na tržištu EU”

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta poziva gospodarstvenike da nam se pridruže na Briefingu “Alati za lakši pristup poslovanju na tržištu EU“ koji će se održati u subotu, 1. lipnja 2019. godine od 08:30 do 12:40 u Multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga, Glavna ulica 33.

Gospodarstvenici se mogu informirati o slobodnijem (prekograničnom) pristupu tržištu usluga u nizu djelatnosti, stavljanju proizvoda na tržišta drugih država članica EU-a, sprečavanju prepreka za proizvode te pružanja usluga informacijskog društva, digitalnom gospodarstvu, prednostima i uštedama koje im donosi elektroničko fakturiranje, usluge povjerenja, elektronički potpisi, uspostava e-kontakata s javnom upravom, svojim pravima u drugim državama EU-a, rješavanju problema s administrativnim tijelima u drugim državama EU-a, svojim pravima i obvezama koje imaju u odnosu na potrošače i dr.

Prijave gospodarstvenika na Briefing za gospodarstvenike može se izvršiti na e-mail: upravazatrgovinu@mingo.hr do utorka, 28. svibnja 2019. godine.


Budite informirani – iskoristite prilike europskog tržišta!