MUZEJ CROATA INSULANUS | Putopisna predavanja u organizaciji Udruge mladih Efekt
716
post-template-default,single,single-post,postid-716,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Putopisna predavanja u organizaciji Udruge mladih Efekt

Za sve znatiželjnike, pustolove u duši i ljubitelje svijeta koji nas okružuje, Udruga mladih Efekt organizira zanimljiva putopisna predavanja koja će se održati u Multimedijalnoj dvorani muzeja.

Pozivamo sve zainteresirane građane da prisustvuju predavanju Amande Milković, studentice judaistike i indologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, koja je šest tjedana provela u dalekoj nam Indiji. Amanda će prenijeti svoja iskustva i dojmove te usporediti dvije potpuno različite kulture u svim aspektima života 2. 11. u 18 sati u prostorijama Multimedijalne dvorane.

Nakon Amande, svoju biciklističku avanturu po Europi ispričat će nam Igor Horvat, student medicine Sveučilišta u Rijeci. Tako ćemo 17.11. u 17 sati također u prostorijama Multimedijalne dvorane imati prilike čuti što ga je motiviralo da biciklom prijeđe 3000 km i upozna zemlje Mađarsku, Slovačku, Češku, Njemačku, Švicarsku i Italiju. Predavanje će biti ispunjeno pričama o zgodama i nezgodama koje je zasigurno vrijedno poslušati i, barem kroz priču, doživjeti.

Dođite i upoznajte odvažne ljude avanturističkog duha, možda vas ova iznimna putovanja nadahnu i inspiriraju da krenete na vašu prvu ili sljedeću pustolovinu koje bez iznimke uvijek obogate naš unutarnji svijet.