MUZEJ CROATA INSULANUS | Muzej za sve generacije – Tjedan cjeloživotnog učenja
698
post-template-default,single,single-post,postid-698,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Muzej za sve generacije – Tjedan cjeloživotnog učenja

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih već dvanaestu godinu zaredom organizira Tjedan cjeloživotnoga učenja – nacionalnu obrazovnu kampanju koja na jednostavan način kroz neposrednu komunikaciju s građanima potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja. Informiranje građana o tome kako sami mogu postati dio procesa cjeloživotnoga učenja te njihovo motiviranje da se na taj korak odvaže, okosnica je svakog Tjedana cjeloživotnog učenja.

U Muzeju Croata insulanus u Tjednu cjeloživotnog učenja, koji će se obilježiti od 1. do 3. listopada, može se razgledati stalni postav muzeja uz stručno vodstvo, te se upoznati s projektom očuvanja  tradicijske baštine “Proizvodnja domaćeg platna”. Aktivnosti su namijenje svim zainteresiranim građanima bez obzira na životnu dob. Cilj sudjelovanja u Tjednu cjeloživotnog obrazovanja je upoznavanje posjetitelja s dijelom prošlosti ruralnog zavičaja te se želi razviti svijest o bogatstvu kulturne baštine, vrijednosti i raznovrsnosti predmeta iz prošlosti.