MUZEJ CROATA INSULANUS | Predavanje “Invazivne vrste životinja i biljaka u Međimurju”
691
post-template-default,single,single-post,postid-691,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Predavanje “Invazivne vrste životinja i biljaka u Međimurju”

Udruga mladih Efekt poziva sve zainteresirane građane da prisustvuju vrlo zanimljivom i edukativnom predavanju prof. Miše Rašana na temu „Invazivne vrste životinja i biljaka u Međimurju“ u ponedjeljak, 10. rujna 2018. godine u 19:30 sati u prostoru Multimedijalne dvorane Muzeja Croata insulanus Grada Preloga.

Ukoliko ste tijekom neke lagane šetnje promatrali i razmišljali o prirodi oko sebe te se pitali s kim još dijelimo stanište, kakav je čovjekov utjecaj na biljke i životinje koje vidimo kao i njihov na čovjeka i njegove aktivnosti, obavezno dođite na predavanje.

Saznat ćete kako razlikovati strane od invazivnih vrsta, koje su štete, ali i koristi od pojedinih invazivnih vrsta na gospodarstvo, zdravlje ljudi kao i bioraznolikost u prirodi.

Naučimo nešto novo o invazivnim vrstama našega Međimurja, Cvjetnjaka Hrvatske!

Fotografija: Silvio Benč