MUZEJ CROATA INSULANUS | Predavanje “Novi korak u karijeri”
668
post-template-default,single,single-post,postid-668,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Predavanje “Novi korak u karijeri”

Dragi osmaši, srednjoškolci, studenti, roditelji i profesori, 15. lipnja održat će se predstavljanje kvalitetnog programa i alata baziranog na preferencijama u razmišljanju „Novi korak u karijeri“. Predstavljanje će se održati 15. lipnja od 17 do 18 sati u Muzeju Croata insulanus Grada Preloga.

Program „Novi korak u karijeri“ osmišljen je kao kombinacija savjetovanja i provođenja NBITM psihometrijskog alata za procjenu preferencija pri razmišljanju koji na jedinstven način pruža uvid u različite potencijale koje svako od nas posjeduje, tj. u kojoj mjeri nekoj osobi više odgovara razmišljati na određeni način (npr. kreativno ili analitičko). Ovaj program temeljen je na preferencijama u razmišljanju (biološkoj osnovi kako mozak pojedinca funkcionira) te je po tome mnogo drugačiji od svih klasičnih postupaka profesionalne orijentacije koji se uglavnom temelje na procjeni interesa, sposobnosti i vrijednosti (uglavnom dobivenih od okruženja).