MUZEJ CROATA INSULANUS | Izložba „Nit“ autorice Lee Krušelj, 18. travnja – 11. svibnja 2017.
185
post-template-default,single,single-post,postid-185,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Izložba „Nit“ autorice Lee Krušelj, 18. travnja – 11. svibnja 2017.

Opis izložbe: Otvorenje izložbe „Nit“ autorice Lee Krušelj održati će se 18. travnja 2017. u 19 sati u Muzeju Croata insulanus Grada Preloga.

Prva samostalna izložba Lee Krušelj povezuje njezino poimanje čovjeka unutar društva. Autorica će predstaviti djelo Proces koje je stvoreno od deset polietilenskih ploča sastavljenih u kompoziciju domino igre. Paralelno s propitivanjem forme plastike nastala su grafička djela. Grafike realizirane u tehnici bakropisa i akvatinte potiču na neiscrpno istraživanje i bilježenje svakodnevice. Zainteresiranost prirodom autorica upotpunjuje i serijom slika. Poigravajući se različitim izvedbama i identifikacijama autorica ispituje mogućnosti vlastitog likovnog izraza koji su rezultirali ovom izložbom.